1461 Trabzon, Ofoedu İçin Tören Düzenledi

PTT 1. Lig takımlarından 1461 Trabzon, transferin son gününde Nijerya Premier Ligi ekiplerinden Rangers İnternational Football Club’dan transfer ettiği Chikeluba Francis Ofoedu için bir tören düzenlendi.

Satış opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralanan 1992 doğumlu forvet oyuncusu Ofoedu, transfer Komitesi Başkanı Yavuz Şanver’in de hazır bulunduğu törende resmi sözleşmeye imza attı. 1461 Trabzon’a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirten Nijeryalı futbolcu, “Burada çok iyi bir ortamla karşılaştım. Hem yönetim, hem teknik kadro hem de oyuncu arkadaşlarım bana her konuda yardımcı oluyorlar. Verilen şansı en iyi şekilde değerlendirerek, hem kendim, hem de takımım adına önemli işlere imza atmak istiyorum.” dedi.

1461 Trabzon Transfer Komitesi Başkanı Yavuz Şanver ise transfer döneminin Son gününde kadroya katılan Ofoedu’nun kaliteli bir oyuncu olduğunu söyledi.

Şanver, şöyle konuştu: “Ofoedu’nun takımımıza önemli katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Ayrıca sezon Sonu için satın alma opsiyonumuz bulunuyor.”