Meskispor Bolu Gerede Kampını Tamamladı

İçel’i bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek 3 takımdan biri olan İçel Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Bolu Gerede kampını tamamladı.

10 gün boyunca yeni sezona Gerede’de hazırlanan mavi-beyazlı ekip yeni sezon öncesi umut verdi. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu nezaretinde günde çift idman yapan takım, ayrıca 3 hazırlık maçı yaptı.

Kamp çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade ederek, “Yeni sezon öncesi yaptığımız kamptan iyi sonuçlar elde ettik. Oyuncularım kampta yeni sezona en iyi şekilde hazırlandılar. 10 gün boyunca çok iyi çalıştılar. Hazırlık maçlarında da istediğim oyun düzenini oynadılar” dedi.

Çalışmalara İçel’de devam edeceklerini dile getiren Tozlu, “Biz İçel’deki takımlar arasında birinci olup ligde kalmayı hedeflemiyoruz. Biz bu ligde şampiyon olup 3. lige çıkmak istiyoruz. Ben oyuncularıma güveniyorum. Bu çalışmaların karşılığını alacaklarına inanıyorum. Bu yıl da ligi birinci bitirip geçen sezon olduğu gibi şampiyonluk yaşamak istiyorum” diye konuştu.

Tozlu, kamp için kendilerine destek olan yönetim kuruluna da ayrıca teşekkür ettiğini sözlerine ekledi .

Kaynak: İHA