Medical Park Antalyaspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Galatasaray’la karışılacak Medical Park Antalyaspor, günde çift antrenmanla hazırlıklarına devam ediyor.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman ilk olarak salonda yapılan çalışmayla başladı.

Daha Sonra sahaya çıkan kırmızı - beyazlı ekip, istasyon ve dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmana izinli olan Ndjock, Isaac, Tita ile milli takımda bulunan Minev ve Emrah katılmadı. Kayserispor’dan yeni transfer edilen Murat Duruer de antrenmana katıldı.

TeknikdDirektörü Mehmet Özdilek, Kayserispor’dan Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer transferlerinin de tamamlandığını söyledi.

İşlerini ciddiye aldıklarını ve Spor Toto Süper Lig'de her takımın her takımı yenebilecek güçte olduğunu dile getiren Özdilek, “Bu ligin şakası yok. Amacımız; bu sezon alternatifli bir kadro oluşturmaktı. Geçen sene Son vuruşlarda ciddi sıkıntılar çektik. Bu da bize tecreübe oldu. Doğru transferleri yaptığımızı düşünüyoruz. Geçen sene pozisyon üretmekte pek sorun yaşamadık, ancak Son vuruşta sıkıntılar yaşamıştık. Bu sene elimiz biraz daha rahat. Tüm oyunculardan yararlanacağız.” diye konuştu.

Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer'in de önemli futbolcular olduğunu belirten genç çalıştırıcı, “İkisi de kendisini kanıtlamış futbolcular. Takımımıza güç katacaklar. Buraya geldikleri için mutluyuz. Onlar da mutlu olacakları için burayı tercih etti.” dedi.