Levent Eriş: Yeni Transferlerle Daha Da Güçlendik

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni transferlerle daha güçlü olduklarını belirterek, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Transferin sona ermesi ile birlikte son olarak Antalyaspor’dan Sedat Ağçay’ı kadrolarına kattıklarını dile getiren teknik direktör Levent Eriş, ‘’Transferin son günlerinde hareketli saatler yaşandı. Emre Toraman, Ali Zorlu, Bülent Kocabey’den sonra Sedat Ağçay ile anlaştık. Akşam saatlerinde Adana’da olacak. Eksik bölgemiz olan orta sahaya alternatifli oyuncuları aldık. Bu isimlerde o bölgedeki sıkıntımızı aşacağımızı düşünüyorum. İyi bir kadromuz vardı. Aramıza katılan yeni arkadaşlarla daha da güçlendik. İnşallah geçen yıl son maçta kaçırdığımız şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istiyoruz. “ diye konuştu.

Levent Eriş, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu’na Allah'tan rahmet, ailesine ve Eskişehirspor Kulübü'ne baş sağlığı diledi. Ediz’in futbolculuğunun yanı sıra herkes tarafından sevilen biri olduğunu belirten Eriş, "Duyduğum anda adeta şok geçirdim. Ailesine sabırlar diliyorum. Genç yaşta hayata veda etmesi hepimizi kedere boğdu. Türk futbolunun başı sağ olsun.’’dedi.

Bu arada haftayı maç yapmadan geçirecek turuncu - beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile cumartesi günü Kamil Ocak Stadı'nda hazırlık maçı oynayacak. Karşılaşma, saat 19.00’da başlayacak .