Eriş’ten ‘Transfer’ Değerlendirmesi

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’da Teknik Direktör Levent Eriş, transfer döneminin son gününde ihtiyaç duyulan orta sahaya alternatifli oyuncular aldıklarını, söz konusu isimler ile de bu bölgedeki sıkıntıyı aşacaklarına inandığını söyledi.

Yeni sezonda hedefini; ‘şampiyonluk’ olarak belirleyen ve sezona deplasmanda Şanlıurfaspor beraberliği ile başlayıp, ardından da deplasmanda Ankaragücü’nü 1-0’lık skorla geçen Toros Kaplanı, hedefine de emin adımlarla ilerlemek istiyor. İşini şansa bırakmak istemeyen Güney temsilcisi, yapılan transferler ile de kadrosunu güçlendiriyor. Transfer döneminin Son gününde Emre Toraman, Ali Zorlu, Bülent Kocabey ve Sedat Ağçay gibi isimleri kadrosuna dahil eden Adanaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı da en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

Yapılan Son transferleri değerlendiren Teknik Direktör Levent Eriş, transferin Son gününde oldukça hareketli saatler yaşadıklarını, kadroda görmek istediği oyuncular ile de büyük ölçüde anlaşıldığını, bunun da kendisini sevindirdiğini vurguladı. Eriş, “İhtiyaç duyulan orta sahaya alternatifli oyuncular aldık. Bu isimler ile de o bölgedeki sıkıntılarımızı aşıp, daha iyi bir takım kimliğine bürüneceğimize inanıyorum” dedi.

Geçirdiği kalp krizi Sonucu hayatını kaybeden Eskişehirspor futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu’na Allah’tan rahmet, kederli ailesine de başsağlığı mesajını da ileten Levent Eriş, “Ediz’in ölüm haberini aldığımda adeta şok geçirdim. Ailesine sabırlar diliyorum. Genç yaşta hayata veda etmesi hepimizi kedere boğdu. Türk futbolunun başı sağ olsun” dedi.

Öte yandan, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirip, eksikliklerini de gidermek isteyen Toros Kaplanı, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gaziantepspor ile bir hazırlık karşılaşması oynayacağı açıklandı. Buna göre Adanaspor ile Gaziantepspor arasındaki karşılaşmanın 8 Eylül Cumartesi günü Gaziantep’te Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacağı bilgisi verildi.

Kaynak: İHA