Denizlispor 3 Oyuncuyla Sözleşme İmzaladı

Denizlispor, transferin son gününde kadrosuna dahil ettiği 3 oyuncuyla sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, transfer dönemini 3 oyuncuyla kapattı. Transferin Son gününde anlaşma sağlanan ve transferleri TFF’ye bildirilen Yenal Tuncer, Süleyman Çelikyurt ve Osman Bozkurt’un transferleri bugün kulüp binasında basın önünde düzenlenen imza töreniyle açıklandı

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen törende konuşan Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, “Dün transferin Son günüydü. Takımın ihtiyaçları doğrultusunda anlaşma sağladığımız 3 oyuncuyla sözleşme imzaladık. Takıma yeni katılan oyuncuların takıma güç katacağına inanıyorum. Bundan Sonra Denizlispor’un futbolcu kadrosunda bir eksiğin olduğunu düşünmüyorum. Artık daha yukarılara oynayacak bir takım oluşturduk. Denizlispor için güzel günlerin geleceğine inanıyorum. Yeni oyuncularımıza güveniyoruz. İnşallah bu güvenimiz boşa çıkarılmaz” dedi

Denizlispor’u daha iyi günlerin beklediğini belirten Urkay, “Artık mazeretimiz de yok. 19 Temmuz’da yani göreve geldiğimiz günden beri süre gelen süreçte 45 günü tamamladık. Bundan Sonra yeterince çalışamadık, eksiklerimiz var gibi kavramlara Son verdik. Bundan Sonra başarısız olunca bundan birinci derecede yönetim, ikinci derecede sorumluluk teknik kadronundur. Kadro yapımız bu ligde başarılı olmak için yeterli” diye konuştu.

Bursaspor’dan transfer edilen 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Yenal Tuncer, Denizlili olduğunu ve uzun yıllar Sonra yeniden Denizlispor’a gelmekten mutlu olduğunu söyledi.

Almanya’nın SV Wilhelmshaven takımından transfer edilen 23 yaşındaki ön libero mevkii oyuncusu Süleyman Çelikyurt ve Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen 28 yaşındaki forvet oyuncusu Osman Bozkurt, Denizlispor’un başarısı için ter dökeceklerini söylediler.

Yenal Tuncer ve Osman Bozkurt ile 1’er yıllık, Süleyman Çelikyurt ile de 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi .

Kaynak: İHA