Çorluspor'da Yeni Başkan Celal Şerifoğlu Oldu

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Çorluspor'da kulüp başkanı Ali Bulut ve yönetim kurulu üyelerinden Gökay Bulut'un istifalarının ardından boşalan görevlere yedek yönetim kurulu üyelerinden Galip Er ile Şaban Geylan getirildiler.

Oluşan yeni yönetimin yaptığı görev dağılımının ardından ise sarı-kırmızılı kulübün başkanlığına mevcut yönetimde Genel Kaptan olarak görev yapan Celal Şerifoğlu getirildi.

Celal Şerifoğlu'nun Çorluspor Kulübü Başkanlığına getirilmesinin ardından görev dağılımında ise 2. Başkanlığa Necdet Gürsoy, Genel Sekreterliğe Şaban Geylan, Basın Sözcülüğüne Aziz Kabacı, Genel Kaptanlığa Galip Er, Saymanlığa Hakan Şahin, Genel Koordinatörlüğe Hüsmen Taşıyaran getirildiler.

Yeni sezon hazırlıklarına 15 Eylül 2012 tarihinde başlayacak olan Çorluspor'da A takım teknik sorumluluğunu Sedat Olcay'ın, A takım antrenörlüğünü Hüseyin Eligül'ün, al tyapı sorumluğunu da Nejat Arıksoy'un üstleneceği belirtildi.

Çorluspor Kulüp Başkanı Ali Bulut'un istifasının ardından boşalan yönetim kurulu üyeliklerine yeni üyelerin geldiğini ve yönetimin yapmış olduğu görev dağılımının ardından kulüp başkanlığına seçildiğini belirten Celal Şerifoğlu: “İki yıldan bu yana Çorluspor yönetimden yer alarak Çorluspor'a ve Çorlu'ya hizmet veriyorum. Görev dağılımının ardından bu kez Çorluspor başkanı olarak çalışmalarına devam edeceğim” dedi.

Çorluspor başkanı olduğu için mutlu olduğunu da dile getiren Şerifoğlu: “Trakya bölgesinde profesyonel liglerde en çok şampiyonluk kazanan takım olan Çorluspor'u eski günlerine döndürebilmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu sene Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk ipini göğüsleyerek Bölgesel Amatör Lige yükselmeyi hedefliyoruz. Bunun için başarılı bir takım oluşturma gayretinde olacağız. Bu noktada Çorlu halkının, yerel ve mülki amirlerin, şehrin yöneticilerinin de desteğine ihtiyacımız olacak. Bu yıl şampiyonluk hedefiyle yola koyuluyoruz. En kısa sürede iç ve dış transferde anlaşma sağladığımız oyuncuları taraftarlarımızla ve kamuoyuyla paylaşacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA