Batman Petrolspor 2 Futbolcu İle Anlaştı

Yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanosta sürdüren Spor Toto 3. lig 2. Grup takımlarından Batman Petrolspor transfer komitesi, transferin son gününde Teknik Direktör Mehmet Gönülaçar'ın raporu doğrultusunda iki santrafor transfer ettiğini bildirdi.

Batman Petrol Spor kulübünden yapılan yazılı açıklam da, ''Beşiktaş'ın alt yapısından yetişip geçtiğimiz sezon Küçükçekmecespor'da forma giyen santrafor Genç Güçlü ve Emir Gökçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca 2. Ligin güçlü ekiplerinden Kızılcahamamspor'da forma giyen forvet Coşkun Korkmaz ile 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Açıklamada Basın Sözcüsü Cemil Arıkan şunları kaydetti:

''Transfer çalışmalarımızı, 2 golcü futbolcu ile sonlandırdık. Takımımız daha önce bir çok takımda başarılı maçlar çıkaran genç ve tecrübeli sporculardan oluşmaktadır. Fizik ve kondisyon olarak birkaç sporcunun eksiği dışında sıkıntımız yok. Takımın zamana ihtiyacı var. Önümüzdeki haftalarda Petrolspor'un başarısını sahaya yansıtacağız. Cumartesi Günü sabah Sivas'a hareket edeceğiz. Allah'ın izniyle zorlu Sivas maçından puan alarak döneceğiz''

Kaynak: AA