Başkan Nurdoğan: Taraftarımızın Desteğine İhtiyacımız Var

Spor Toto 3 Lig 3. Grup'ta mücadele veren Yimpaş Yozgatspor Kulübü'nde başkan Nurullah Nurdoğan, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, "Bu zorlu yolda taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var.

" dediSezon hazırlıklarını en iyi şekilde tamamladıklarını ifade eden başkan Nurullah Nurdoğan, "Yeni sezon öncesi çok iyi hazırlandık. Sezonun ilk maçını kendi evimizde Kahramanmaraş Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçta ve sezonun tüm karşılaşmalarında taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bu bakımdan bizler için her maçımız çok önemli. İlçelerimizden Yimpaş Yozgatspor'a gönül vermiş taraftarlarımızı da maçlarımıza bekliyoruz. İnşallah ilk maçımızda 3 puan alarak taraftarımıza ve Yozgatımıza hediye etmiş oluruz." diye konuştu.

Bu yıl çok iyi takım oluşturduklarını belirten Başkan Nurdoğan,"Bu yıl çok iyi bir takım oluşturduk. Teknik direktörümüz Galip Gündoğdu’nun isteği doğrultuda transferlerimizi gerçekleştirdik. Hedefimiz şampiyonluk olacak. İlimizin sosyal anlamda Yozgatspor'dan başka bir aktivitesi maalesef yok. Bu yüzden Yozgatsporumuza sahip çıkmalıyız. Çok değil bundan 10 yıl önce büyük kulüpler ilimize çekinerek gelirdi. Bütün Yozgatlılar stadı doldurur hatta çevre illerden dahi karşılaşmaları izlemek için gelenler olurdu. O günleri tekrar yakalamak hiçte zor değil. Önemli olan başarıya inanmaktır. Bizler birlik beraberlik içerinde takımımıza güvenir ve sonuna kadar destek olursak işte o zaman hedeflediğimiz noktaya ulaşırız. Tabi burada il yöneticilerimiz, sivil toplum temsilcilerimiz ve oda başkanlarımızla hep birlikte inşallah Yozgatsporumuzu istenilen hedefe taşıyacağız. Bu vesile ile yeni sezonun tüm kulüpler ve spor severlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.