Aybaba'nın intikamı acı oldu!

Beşiktaş'ta Gökhan Süzen karşılığında İBB'ye gitmeyi reddeden oyuncu Emre Özkan kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş transferin son günlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor oyuncusu Gökhan Süzen'i kadrosuna katmak için kulübüyle görüşmüş ve anlaşmaya varmıştı.

Siyah-beyazlı ekip bu transfer için borsaya yaptığı açıklamada;

'Gökhan Süzen 'in transferi için görüşmelere başlandığını bildirdi. Siyah-beyazlıların Gökhan karşılığında 200 bin Euro para ve genç sol bek Emre Özkan 'ı İstanbul BŞ 'ye vereceği, 25 yaşındaki oyuncuya ise 300 bin Euro garanti, 3 bin Euro da maç başı ücret ödeyeceği bildirildi ' demişti.

Herkes Gökhan Süzen transferine bitti gözüyle bakarken Beşiktaşlı oyuncu Emre Özkan'ın İBB'ye gitmek istememesi bütün planları altüst etti.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve son 4 sezonda Zeytinburnuspor, Ankaragücü, Eskişehirspor ve Orduspor'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, teknik heyetin kendisine sunduğu teklif karşında Beşiktaş'ta kalmak istediğini dile getirdi. Emre'nin bu tutumu üzerine transfer gerçekleşmezken, teknik direktör Samet Aybaba Emre Özkan'ı kadro dışı bıraktı.

Emre bugünden itibaren yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve başka bir kulüple anlaşma sağlayamayan Atınç Nukan, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan ile birlikte takımdan ayrı olarak antrenmanlara çıkacak.

Aybaba'nın intikamı acı oldu!