Adanaspor’dan Son Dakika Transferi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, transfer döneminin kapanmasına dakikalar kala Sedat Ağçay’a imza attırdı.

Son olarak Antalyaspor formasını terleten 31 yaşındaki tecrübeli oyuncu, transfer döneminin kapanmasına dakikalar kala kendisini 2 yıllığına Adanasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. Mesai bitiminden önce sözleşmesi federasyona gönderilen başarılı futbolcu, akşam saatlerinde Adana’ya gelerek formasını giydi ve objektiflerin karşısına çıktı.

AĞÇAY: “BUCASPOR KARŞILAŞMASINDA İLK GALİBİYETİMİZİ ALMAK İSTİYORUZ”

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Ağçay, Adana şehrinin Süper Lig özlemini bu sene Sona erdirmek istediklerini belirterek, Adanaspor’un asıl yerinin bir üst lig olduğunu söyledi.

Futbolcular olarak önemli bir görev üstlendiklerini kaydeden Sedat Ağçay, “Bize güvenen taraftarlarımız, hocamız ve başkanımız var. Sahada elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Şu anda takımın 4 puanı var. Buca maçıyla iç sahadaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceğim’’dedi.

ŞUBE SORUMLUSU AKGÜL: “SEDAT TECRÜBESİ İLE EKSİĞİMİZİ DOLDURACAKTIR”

Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül ise transferin Son gününde Sedat’ı takıma kazandırdıkları için mutlu olduklarını vurgulayarak, “Sedat, Süper Lig tecrübesi ile eksik bölgemizi dolduracaktır. Hocamızın raporu doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdik. Her iki taraf içinde hayırlı olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA