Zafer Demir Hakemliğe Veda Etti

Süper Lig (Üst Klasman) Eski hakemi Zafer Demir, 20 yıllık hakemlik serüvenini sonlandırdığını belirterek, hakemlik camiasına bilgi ve deneyimlerini sunmaya hazır olduğunu söyledi.

Demir, kendisine verilen her görevi en iyi şekilde yerine getirmeye hazır olduğunu ifade ederek, “14 yılı profesyonel, Son 4 yılı Üst Klasman olmak üzere 20 yıllık hakemlik sürecine Son verdim. Bu benim şahsi kararımdı. Ben hakemliği bitirirken, bilgi ve birikimimi hakemlik camiasına aktarmak üzere yeni görevlere de her zaman açığım. Her zaman bana böyle görev verilirse, seve seve arkadaşlarıma yardımcı olacağım. Gerek resmi görevli gerek resmi olmayan görev zamanımda her türlü yardıma ve göreve hazırım” dedi.

Hakemlik camiasına bilgi ve birikimini aktaracağına işaret eden Demir, şunları söyledi: “Hakemliği yeni bırakan biri olarak, bölgesel hakem kuruluna atanmış olmam beni çok mutlu etti. Bana bu görevi layık görenlere teşekkür ediyorum. Umarım ki, önümüzdeki süreçte yine hep beraber elimizden gelen tüm katkıyı göstereceğiz.”

Kaynak: İHA