Yönetimi İkiye Böldü!

Beşiktaş’ta bazı yöneticiler “Madem Quaresma’ya yıllık parasını ödeyeceğiz. O zaman oynasın” derken, bazı isimler ise “Takımın ahengini bozabilir” diyerek kadroya alınmasına karşı çıkıyor...

Beşiktal'ta kadro dışı bırakılan ve satışına karar verilen ancak hiçbir takıma gönderilemeyen Ricardo Quaresma konusunda siyah-beyazlı yönetim ikiye bölündü.

Bazı yöneticiler, yıllık 3 milyon 750 bin Euro olan yıllık ücretinin her ihtimalde ödenecek olması nedeniyle Portekizli oyuncunun takıma dahil edilmesini belirtip, “Parasını ödediğimiz futbolcu, karşılığını da vermeli” derken, diğer yöneticiler ise takımın ahengini bozmasından çekindikleri için Quaresma 'nın en azından ücretinde indirim yapmayı kabul edene kadar Ümraniye 'de tek başına çalışmaya devam etmesi görüşünü savunuyor.

Ancak yöneticilerin ortak noktada buluştuğu fikir ise bu konudaki Son kararı teknik direktör Samet Aybaba 'nın vermesi gerektiği... Eğer Aybaba, Q7 'yi takıma dahil etme konusunda olumsuz yanıt verirse, 28 yaşındaki oyuncu en kötü olasılıkla ocak ayına kadar Ümraniye 'de koşulara devam edecek.