Tek Düşüncesi Marsilya!

Daha 15 günlük bir süre olmasına karşın şimdiden Marsilya maçını düşünmeye başlayan Aykut Kocaman'ın, Meireles'li kadroyla zafere ulaşma planları yaptığı belirlendi.

Şampiyonlar Ligi kapısından döndükten sonra Avrupa Ligi 'ne yoğunlaşan Fenerbahçe 'de tüm hesaplar, başarılı sonuçlara imza atıp, gruptan çıkmak üzerine yapılıyor. Bu doğrultuda rakipleri mercek altına aldıran teknik direktör Aykut Kocaman 'ın, ağırlığı ilk maçta ağırlayacakları Marsilya 'ya verdiği öğrenildi.

Grubun en güçlü ekibi olarak dikkat çeken Fransız takımını, açılış maçında Kadıköy 'den eli boş göndermek isteyen Kocaman, şimdiden ders çalışmaya başladı. Yardımcısı Turgay Altay 'ın hafta sonundaki Rennes maçında izlediği Marsilya hakkında hazırladığı raporu alan Fenerbahçe Teknik Direktörü, sürekli olarak bu rapor üzerinde çalışıp, stratejisini belirlemeye çalışıyor.

Kocaman 'ın, sezona müthiş başlayan ve Fransa Ligi 'ndeki ilk 4 maçını kazanırken, Avrupa Ligi 'nde Moldova 'nın Sheriff ekibini ve ardından Eskişehirspor 'u eleyen Marsilya hakkında oyuncusu Sow ve Fransa 'daki ilişkileri iyi olan idari menacer Hasan Çetinkaya 'dan da bilgi aldığı kaydedildi.