Süper Kupa Galibi Muratpaşa 2012-2013 Sezonunu Açtı

Türkiye Süper Kupa Şampiyonu Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, 2012-2013 Hentbol Sezonu’nu şampiyonluk kupasını Başkan Evcilmen’e takdim ederek açtı.

Geçtiğimiz sezon Bayanlar Hentbol Ligi’nde Lig Şampiyonluğu ve Türkiye Kupası’nı kazanan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımı, Süper Kupa’nın da galibi oldu. Eskişehir’de oynanan Süper Kupa finalinde İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni 27-19 yenerek Süper Kupa’yı Antalya’ya getiren Bayan Hentbolcular için Muratpaşa Fuayesi’nde tören düzenlendi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, belediye meclis üyeleri ve personelin katıldığı törende, fuayede kurulan sahneye alkışlar eşliğinde çıkan sporcular, Süper Kupa’yı, Başkan Evcilmen’e sundu.

Sporcuları tek tek kutlayan Başkan Evcilmen, “Bu yıl içinde kazandığınız üçüncü kupa, ne kadar güçlü bir takım olduğumuzun bir göstergesi. İki yıl üst üste Avrupa Challenge Kupası’nda final oynayarak Avrupa ikincisi olan Muratpaşa Belediyespor Bayan Hentbol Takımımız bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Sporcularımız, başarılarının tesadüf olmadığını gösterdi. Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde de şampiyonluğu hedefleyen takımımıza, yeni sezonda başarılar diliyorum. Avrupa Kupaları’nda da hentbolcularımızdan başarı bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA