Orduspor'un Son Transferi İbrahim Kaş Ordu'ya Geldi

Yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren ve lige de iyi bir başlangıç yapan Karadeniz ekibi Orduspor'da son transfer İbrahim Kaş Ordu'ya geldi.

Burada basın mensuplarının sorularını cevaplayan tecrübeli oyuncu, Orduspor'da iyi çalışıp milli formaya tekrar kavuşmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

İbrahim Kaş, transferi için şunları kaydetti:
“Ordu’yu seçmemdeki en büyük sebep burada oynayan birçok arkadaşım vardı ve onlarla konuştuğumda Orduspor’un profesyonel yönde adımlar attığını söylemişlerdi. Gidebileceğim birkaç kulüp vardı, ailem ve arkadaşlarımla oturup bu karara vardık. Orduspor’da Hector Cuper’in ne kadar kariyerli olduğunu ve kişiliği hakkında ne kadar karekterde bir insan olduğunu duydum, bu sayede ben de Orduspor kulübünü seçmiş oldum.”

Milli Takımda daha önce forma şansı yakalayan genç futbolcu Orduspor’da çok çalışarak tekrar milli takıma seçilmek istediğini kaydetti.

İbrahim Kaş, “ Ben 19 yaşımdan beri milli takıma gitme şansı buluyordum, bir süre kesildi bu ama her Türk evladı gibi ben de tekrar Türk milli takımı formasını giymek için bekleyeceğim, elimden geleni yapacağım ve Orduspor’un başarısı için savaşacağımızı umuyorum” şeklinde konuştu.

Bir kırgınlığının olup olmadığının sorulması üzerine Kaş, “Tabi ki yok, ben İspanya’dan Bursaspor’a gelmiştim. Olmadı, bazı sorunlar oldu ve İçel’e kiralık gittim, orada 25 – 30 maç oynadım. Bu sene yine aynısı oldu. Konuşacak çok şey olabilir ama Sonuçta futbol oynuyoruz, haksızlık, ayıp diye bir şey yok futbolda herkes işini yapıyor” şeklinde ifade etti.