Bucaspor Klüp Binası ve Tesislerinde Haciz Şoku

PTT 1. Lig takımlarından Bucaspor'da eski yönetim ile yeni yönetim arasında bir süredir yaşanan kriz yapılan hacizle değişik bir boyut kazandı.

Bucaspor'un futbol akademisinin kurucusu olan ve bir süre önce görevinden ayrılan Seyit Mehmet Özkan'ın mevcut yönetimle yaşadığı sorunlar kulüpte haciz işlemi yapılmasına kadar gitti. Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, Bucaspor Futbol Akademisi Kurucu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın alacakları için kulüp binasında ve tesislerde haciz işlemi yaptırdığını belirterek, "Bu yerlerde oturacak sandalye bile kalmadı." dedi.

Konuyla ilgili olarak Bucaspor Klübü Başkanı Mehmet Bektur'un daha detaylı açıklama yapacağını ifade eden Kaynar, "Seyit Mehmet Özkan, Bucaspor camiasına karşı yanlış yapmıştır. Biz kendisini kulüpten göndermedik. Kendisi yazdı ve oynadı. Yaklaşık 7 milyon liralık alacağı için dün akşam 17.00'ye kadar görüşme yapmıştık. Bizden teklif istediler, biz bir teklif sunduk. Görüşmeler devam ederken haciz olayının yaşanması şaşırtıcı. İki masa, iki sandalye ile borç ödenmez. Amaç Bucaspor'u küçük düşürmek. Bundan sonra Buca halkı Bucaspor'a sahip çıkacaktır. Bugün Bucaspor'a yapılanları futbol kamuoyunun değerlendirmesi gerekiyor. Biz büyük bir camiayız, bunu da aşarız." dedi.