'Biz Transferleri Zamanında Yaptık'

Fenerbahçe'nin önce Krasiç sonra da Meireles bombasını patlatması Fatih Terim'in canını sıkmıyor. İmparator yakın çevresine, “Biz transferleri zamanında yaptık, erkenden işi bitirdik” yorumunda bulundu

Galatasaray taraftarları için bu transfer dönemi oldukça hareketli geçti. Peş peşe patlatılan bombalarla keyiflenen Sarı-Kırmızılılar, transferin son günlerinde ise hayal kırıklığı yaşadı. Özellikle Kaka gibi dünya yıldızının adı Cim Bom 'la anılırken, zorunluluktan doğan Cris transferi hevesleri kırdı.

Ancak İmparator, böyle düşünmüyor. Fenerbahçe 'nin önce Milos Krasiç, ardından da Raul Meireles 'le bombaları patlatmasının ardından Fatih Terim, bu konudaki düşüncelerini yakın çevresiyle paylaştı. Tecrübeli teknik adam, kendilerinin transferde hızlı davrandığını belirterek, “Tam istediğim gibi, yeni oyuncuların çoğu kamp dönemine yetişti. Bu, takıma uyum sağlamaları açısından çok önemliydi. Yönetim transferde hızlı davrandı ve zamanında işi bitirdi. Böylece transfer düşünmektense, takımı nasıl daha iyi şekilde hazırlayabilirizin çalışmalarını yaptık” dediği öğrenildi.

'Önemli Olan Kazanmak '
Tecrübeli çalıştırıcının, ligin ilk üç haftasındaki beklentilerin altında kalan futbol konusunda da endişe duymadığı ve “Sezon başında çok iyi performans sergilenememesi normal. Önemli olan bu dönemi en az kayıpla atlatmak. Çok kaliteli bir kadromuz var. Haftalar ilerledikçe futbol anlamında da iyi olacağız” yorumunu yaptığı belirtildi.

İyi Ki Doğdun İmparator

Galatasaray Kulübü, 59 yaşına basan teknik direktör Fatih Terim 'in doğum gününü kutladı. Sarı-Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Mutlu yıllar Fatih Terim. Kulübümüzün efsane isimlerinden, teknik direktörümüz Fatih Terim, bugün (dün) 59. yaşına basıyor. 4 Eylül 1953 tarihinde Adana 'da dünyaya gelen sevgili Fatih Terim hocamızın doğum gününü kutluyor, birlikte nice yeni başarılar diliyoruz” denildi.