Aydınspor 1923’te Son Günde 3 Transfer

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Aydınspor 1923, transferin son gününde üç oyuncu transfer etti.

Siyah-beyazlılar, Altınordu’dan Habib Uzun, Kasımpaşa’dan Bülent Uzun, Ofspor’dan ise Onur Kerman’ı transfer etti.

Aydınspor 1923, transferin Son gününde boş durmayarak Habib Uzun, Bülent Uzun ve Onur Kerman ile ikişer yıllık sözleşme imzaladı. Bülent Uzun ile sol bek sorununu çözen siyah-beyazlı kulüp, Onur Kerman ve Habib Uzun ile de golcü Sinan’ın alternatiflerini belirledi.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Selahaddin Dinçel yaptığı açıklamada takıma faydalı olacağına inandıkları oyuncuları transfer ettiklerini belirtti.

Dinçel, “Her futbolcumuza eşit mesafedeyiz. Antrenmanlarda iyi mücadele eden oyuncu takımımızda formayı kapacaktır”dedi.

Siyah-beyazlı ekip, dün İzmir ekiplerinden Balçova Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı. Teknik direktör Dinçel, bu karşılaşmada Erzincan Refahiyespor karşılaşmasının provasını yaptı.

OYUNCULARIN KARNELERİ
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Darıca Gençlerbirliği, ikinci yarısını ise Ofspor’da geçiren Onur Kerman 24 yaşında. 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon tek gol kaydederken, o golü de Aydınspor 1923’ün deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada kaydetti.

Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen sol bek Bülent Uzun 22 yaşında. Genç oyuncu geçtiğimiz sezon 2. Lig’de 15 maçta forma giydi.

Altınordu’dan gelen 20 yaşındaki forvet oyuncusu Habib Uzun ise geçtiğimiz sezon Erzurum BŞB ve Altınordu formalarını giydi. Genç oyuncu iki takımda toplam dört karşılaşmaya çıktı .

Kaynak: İHA