Bucaspor’da Adanaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Bucaspor, Kayseri Erciyesspor mağlubiyetini unutarak Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı.

PTT 1.Lig’in 2. haftasında evinde konuk ettiği Kayseri Erciyesspor’a penaltıdan yediği golle 1-0 mağlup olan Bucaspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar, kulüp binasında yaptığı haftalık basın toplantısında yönetim olarak takımdan memnun olduklarını ve Erciyes mağlubiyetini unuttuklarını belirterek, “Hocamız Sait Karafırtınalar ve oyuncularımıza hiçbir güven eksikliğimiz yok. Eski oyuncumuz Erkan Taşkıran’da aramıza tekrar geri katıldı ve gücümüze güç kattı. 2 haftalık Milli Takım arasında antrenman eksiği olan oyuncularımız Mehmet Batdal, Dahmane ve Erkan form tutarak açıklarını kapatacaklar. Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Mehmet İncebacak’ın yediği kartı haklı bulmuyoruz. Tahkime başvurarak oyuncumuzun savunmasını vereceğiz. Erciyes maçına Bucalı taraftarlarımız istediğimiz yeterli katılımı da göstermedi. Bunun nedeni yaz tatilinin sonu etkili olmuş olabilir. Fakat 4.hafta evimizde ağırlayacağımız Karşıyaka maçında stadımız Buca Arena’nın tamamen dolacağına eminiz” dedi.

BUCA ARENA İÇİN EGE ÜNİVERSİTESİ'NDEN PROFESÖR GETİRİLDİ
Buca Arena Stadı’nın zeminin su tutmaması nedeniyle sahadaki çimlerin beslenemediği ve kuruduğu tespit edildi. Ege Üniversitesi bitki koruma bölümü çim uzmanını profesör doktor Necip Tosun’u Arena’ya getiren Bucaspor yönetimi sahayı inceletti. İncelemenin sonunda sahanın su tutmadığını tespit eden Tosun, yönetime çözüm için rapor halinde dosya sundu. Kayseri Erciyesspor maçında rakip ve Bucalı futbolcular sahanın halinin çok kötü olduğunu belirtirken maç boyunca sakatlanmaktan korktuklarını söylediler .

Kaynak: İHA