Akademi Ligi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor U-14, U-15, U-16, U-17, U-18 takımlarıyla mücadele edeceği Akademi doğu gurubu maçlarına hazırlanıyor.

Sarı - Kırmızı takımların antrenörleri Kadri Gündoğdu, “2012 - 2013, sevzonunu 5 kategorideki takımızla maçlarımızı oynayacağız. En iyi sonuçları alıp başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

Sarı - Kırmızılı takımların antrenörü Kadri Gündoğdu yaptığı açıklamada, “Coca Cola Akademi ligleri bölgesel olarak guruplandırıldı. Her kulüp tüm yaş guruplarında katılmak zorunda. 29 Eylül'de 3 devreli lig usulüne göre yapılacak. Böylece de Coca Cola Akademi ligi heyecanı doğuya taşınmış olacak. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak gençlerimize haftada 5 gün idman yaptırıyoruz. Elimizde bulunan yetenekli gençlerde böylece kendilerini göstermiş olacaklar. Yönetimimiz başarılı olabilmemiz için bizlerden hiç bir şey esirgemiyor. Ligin ilk maçını bay olarak geçireceğiz. Daha sonraki hafta sahamızda Belediye Vanspor ile 3 haftada da ise Diyarbakır'da Diyarbakırspor ile karşılaşacağız” dedi.

Kaynak: İHA