Oktay Mahmuti: Kural Hatası Önemli Değil

28. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında Beşiktaş'a 77-75’lik skorla yenilen Anadolu Efes'te Başantrenör Oktay Mahmuti, maçın başındaki kural hatasının çok önemli olmadığını önemli olanın maçın kendisi olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Teknik Direktörü Oktay Mahmuti, konuşmasına başlamadan önce Beşiktaş'ı tebrik ettiğini belirtti.

Mahmuti, şöyle konuştu:"Öncelikle Beşiktaş'ı tebrik ediyorum. Maça gelince biz maçın 25. dakikasından Sonra içine girmeye çalıştık. Hep onların ritmine ayak uydurduk. Bu hücumda da aynıydı. Karşılaşma boyunca istediğimiz şeyleri yapamadık. Savunmada da iyi değildik. Böyle bir oyunun arkasından yansıması da bu oldu. Oyun içinde inişler çıkışlar olabilir. Son andaki topu iyi oynayabilseydik kazanabilirdik."Maç esnasındaki kural hatasının sorulmasının ardından ise Oktay Mahmuti, "Ben görmedim. Ama bu kural hatasını görüp müdahale etmeyip kaçırdıysak da kaçırdık yapacak bir şey yok. Zaten önemli olan maçın kendisi idi." şeklinde konuştu.