Nurullah Sağlam: Galibiyeti Hiç Bu Kadar Yakın Olmamıştık

İçel İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, ligde şuana kadar oynadıkları maçlarda galibiyete hiç bu kadar yakın olmadıklarını ifade etti.

Sağlam, 1-1’lik Trabzonspor maçının ardından yaptığı değerlendirmede, Trabzon’a gelirken planladıkları ve kurguladıkları gibi oynadıklarını belirterek, “Özellikle oyunun ilk bölümlerinde daha az top kaybeden taraftık. Ancak olay zaman zaman isteğimizin dışına çıktı.” dedi.

Daha önce oynadıkları bazı maçlarda da galibiyete yaklaştıklarını dile getiren Sağlam, şöyle devam etti: “Galibiyete çok maç yakın olduğumuz maçlar vardı ama hiç bu kadar yakın olmadık. Tahmin ediyorum Son yıllarda Trabzon’a gelip de bu kadar pozisyona giren ve pas yüzdesi çok olan takım yoktur. Biraz da şansızlık yüzünden galibiyetle tanışamadık.”Ligde olmaları gereken yerin çok gerisinde olduklarını anlatan tecrübeli teknik adam, rakibin mi kötü, kendilerinin mi iyi olduğu sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı: “Alında kötü olan Trabzon değil, biz onların zaaflarını iyi değerlendirdik. Trabzonspor’un orta sası biraz yumuşak, bizim de öyle. Bloklar arasındaki boşluğu iyi değerlendirdiğimiz ve topu rakibe az verdiğimiz oranda Trabzonspor zor anlar yaşadı. Trabzon takımı kadro kalitesiyle ligin iyi ekiplerinden bir tanesi. Eğer topu Trabzon’a verseydik bizim için zorlu anlar başlardı.” Futbolculardan Culio da çok müthiş bir maç oynadıklarını belirterek, “Bir puan kazanan değil, 2 puan kaybeden tarafımız. Kazanmayı çok hak etmiştik ama bir puanla ayrılıyoruz." dedi.

Başarılı savunma oyuncusu Boum ise galibiyete yakın olduklarını, ancak bunu başaramadıklarını dile getirdi.