MP Antalyaspor, Elazığspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

Medical Park Antalyaspor, Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında Sanica Boru Elazığspor ile kendi sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, koşu ve istasyon çalışması yapan futbolcular, daha sonra pas antrenmanı üzerinde durdu.

Kırmızı-beyazlı oyuncuların daha çok taktik ağırlıklı bir idman yapması dikkati çekti. Medical Park Antalyasporlu oyuncular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki gruba ayrıldı. Bir grup teknik direktör Özdilek gözetiminde yarı sahada 8'e 7 şeklinde fonksiyonel bir hücum çalışması yaparken, diğer grup ise yardımcı antrenör Şenol Fidan eşliğinde ver kaç, kanat ortaları ve şut çalışması ile hücuma yönelik çalıştı.

-Özdilek'ten hücum oyuncularına yakın markaj-

Antrenmanda Özdilek, oyuncularından hareketli olmalarını ve hücum oyuncularından dönen toplarda gerekli desteğin verilerek, topun kazanılmasını ve Gol yapılarak sonuca gidilmesini istedi.

Kırmızı-beyazlı teknik adam çalışmayı sürekli durdurarak, Diarra ve Tita'yı uyardı. İdmanın bir bölümünde bir dönem PSV Eindhoven ve Ajax takımlarının formalarını giyen 23 yaşındaki Fas asıllı oyuncusu Ismail Aissati'yi yanına çağıran Özdilek yaklaşık 10 dakika kendisiyle sohbet etti.

Ismail Aissati'yi yakın markaja alan Özdilek, ara ara diğer gruptaki oyuncularla değişiklik yaparak hücum çalışmalarına devam etti. Bugün yapılan taktik antrenmanında oyunculardan son vuruşlarını gol yapmaları ve hedefe doğru paslar atmaları amaçlandı. Menemen Belediyespor maçı ile yakaladığı galibiyet serisine ligde de devam etmek isteyen kırmızı-beyazlı oyuncuların neşeli olduğu dikkati çekti.

-Minev takımla çalışmaya başladı-

Kırmızı-beyazlılarda, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Minev, takım arkadaşlarıyla çalışmalarına başladı.

İdmana, tedavisine devam edilen Emre Torun fizyoterapist Önder Gülcan eşliğinde takımdan ayrı çalışırken hafif sakatlığı bulunan Musa Nizam ise çalışmalarını salonda yaptığı gözlendi.

Öte yandan, bir pozisyonda hava topuna çıkan Kaleci Hakan ve Diarra çarpıştı. Yere düşen ve bir süre yerden kalkamayan Diarra'yı takım arkadaşı Hakan gelip, kaldırdı. Ciddi bir şeyi olmayan Diarra antrenmana kaldığı yerden devam etti.

Ayrıca, Medical Park Antalyaspor, evinde oynayacağı Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA