Mehmet Özdilek: Maçın Muhakkak Kazanılması Gerektiğini Biliyorduk

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, güven ve tekrar geri gelme adına maçın muhakkak kazanılması gerektiğinin farkında olduklarını söyledi.

Kendi sahasında Sanica Boru Elağzıspor’u 4-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekibin teknik direktörü Mehmet Özdilek, oyuncularını performanslarından dolayı tebrik etti. Sahaya kazanmak için çıktıklarını ifade eden başarılı teknik adam, ligde üst sıralara çıkmak için bu galibiyetin önemli olduğunu söyledi.

Son 2 hafta beklenmedik mağlubiyetler aldıklarını hatırlatan Özdilek, “Bunun sıkıntısını yaşadık. Elazığ da buraya kazanmak için geldi. Bakıldığı zaman istediklerimizi sahaya yansıttık. İkinci yarıda Deniz ve Pedro'da sakatlıklar vardı. Hakan iğne ile oynadı. 2. gol gelince olay lehimize döndü. Kırmızı kart sonrasını pek konuşmak istemiyorum. Bu maçın muhakkak kazanılması gerektiğini biliyorduk. Kazanmak önemliydi. Güven açısından, tekrar geri gelme açısından önemliydi.” ifadelerini kullandı.Sahadan 4-0 üstün ayrılan Medical Park Antalyaspor’un başarılı oyuncusu Emre Güngör de ligdeki puan durumu itibariyle bu maçın önemli olduğunu söyledi.

Maçı muhakkak almaları gerektiğini bildiklerini ifade eden Güngör, “3 puan güzel oldu. İnşallah böyle devam edip ligde Antalyaspor'u iyi yerlere getirmek istiyoruz.” dedi.

Ligde ilk gölünü atan Ömer Şişmanoğlu, önemli olanın 3 puan almak olduğunu, bunu da başardıklarını ifade etti.

“MAÇIN SKORU BU DEĞİLDİ”Konuk takım Sanica Boru Elağzıspor’un yardımcı Antrenörü Toprak Kırtoğlu, maçın dengede gittiği, ancak kırmızı karttan sonra bunun bozulduğunu söyledi.

Kırmızı kartın hatalı olduğunu savunan Kırtoğlu, şunları söyledi:“Hatalı olduğunu düşündüğüm kırmızı karta kadar maç ortadaydı. Eğer golü bulsaydık maç böyle olmazdı. Emrah o pozisyonda iyi rol yaptı ve pozisyon kırmızı kartla değerlendirildi. Karttan sonra oyun disiplininden uzaklaştığımız için farklı bir skor oldu. Maçın skoru bu değildi. Adaptasyon sorunumuz yok. Fenerbahçe maçı ile başlayan 4 tane şampiyon takımla oynadık. Maç kazansaydık uyum sürecimiz kolay atlatılacaktı. Ama büyük maçlar oynadık ve puan alamadık. Maç kazanamadığımız için sıkıntı çekiyoruz.”Bordo - beyazlı futbolcu Gökhan Emreciksin de, üzerlerinde kazanamamanın verdiği stres olduğunu ifade etti.

Bu haftaya kadar ligde hep zor maç oynadıklarını belirten Emreciksin, “Hep zor takımlarla oynadık. Kazanıp iyi bir süreç yakalamak istiyorduk. Mağlubiyetlerden sonra, bu olsa, şu olsa diye konuşmak doğru değil. Golü atamadık. Atsak her şey farklı olurdu. Çok istediğimiz bir maçtı ama haftaya Akhisar maçını kazanmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.