Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek Açıklaması

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Maçın başından sonuna kadar istediklerimizi sahaya yansıtıp 3 puanı aldık'' dedi.

Özdilek, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında oyuncularını tebrik etti ve ''Bu gece galip gelmek takımın morali adına çok önemliydi. Sıralamada üstlerdeki takımların arasına girdik. İki haftadır beklenmedik mağlubiyetler aldık'' diye konuştu.

Maçta ilk golün zamanında geldiğini kaydeden Özdilek, şöyle devam etti:

''İkinci yarıya çıkarken sakatlık problemi yaşadık. İkinci golden sonra olay tamamen lehimize döndü. Kazanmak güven açısından önemliydi. Gaziantepspor ile 5 gün sonra önemli bir maça çıkacağız. Bu maçtan da puan alıp milli takım için verilecek araya moralli bir şekilde girmek istiyoruz.''

Özdilek, bir gazetecinin taraftarın protestosuyla ilgili sorusuna ise ''Futbolcular kendi isteğiyle taraftara gitmedi. Taraftar hep takımın kazanmasını ister. Bunda da haklılar. Biz de Antalyaspor'u daha ileriye götürmek için mücadele ediyoruz. Mücadele etmeye de devam edeceğiz'' diye cevap verdi.

Futbolcu Emre Güngör de mutlu olduklarını belirterek, futbolcuların maç sonu taraftarın yanına gitmemesiyle ilgili de ''Burada herkes emek veriyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Takım kaptanıyla böyle bir karar aldık. Herkes birbirine saygı duysun. Biz onlar için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Maçta iki gol kaydeden Ömer Şişmanoğlu, iyi bir oyunla rahat bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

-Sanica Boru Elazığspor-

Sanica Boru Elazığspor Yardımcı Antrenörü Toprak Kırtoğlu, maçın ilk bölümünün dengeli geçtiğini söyledi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Kırtoğlu, şöyle konuştu:

''Hatalı olduğunu düşündüğüm kırmızı karta kadar dengeli giden bir maç vardı. İlk dakikalarda bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik skor çok farklı olabilirdi. Kırmızı kart pozisyonunda oyuncumuzun niyeti topu kazanmaya yönelikti. Yeteneklerine çok inandığım Emrah'ın iyi rol yapması hakemin kırmızı kart vermesine yol açtı. Pozisyonun kırmızı kartlık olduğuna inanmıyorum. Bu dakikadan sonra oyun disiplininden uzaklaştık. Maçın hakkı bu değildi.''

Elazığsporlu Gökhan ise üzerlerinde ligde hiç galibiyet alamamanın verdiği bir stres olduğunu belirtti.

Elazığspor'un uzun yıllar sonra Süper Lig'e çıktığını hatırlatan Gökhan, böyle bir takımın adaptasyonun kolay olmadığını söyledi.

Gökhan, karşılaşmaya kötü başlamadıklarını ve kırmızı kartın motivasyonlarını bozduğunu, bu nedenle farklı bir skor ortaya çıktığını vurguladı.

Muhabir: Süleyman Elçin / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA