Manisaspor Teknik Direktörü Erginer Açıklaması

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, ''Beklentilerin altındayız, daha iyi olacağız'' dedi.

Erginer, PTT 1. Lig'de Bucaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, ''Ligin yenilmeyen 2 takımından birisiyiz, hak ettiğimiz yerde değiliz ama daha iyi olacağız'' diye konuştu.

İyi mücadele ettiklerini kaydeden Erginer, şunları söyledi:

''Karşımızda çok iyi kapanan bir Bucaspor vardı. Bu tür maçlar oyuncuları zorluyor. Ligdeki 4. beraberliğimizi aldık, bu nedenle çok mutlu değiliz. İlk yarıda yan top dışında rakibe pozisyon vermedik. Takımın büyük sıkıntı içinde. Bizden beklentiler büyük. Bizi eleştirirken de takımın içinde bulunduğu durumu görmek gerekir.''

Takımın büyük mali sıkıntı içinde olduğunu dile getiren Erginer, ''Mevcut şartlarda kurabileceğimiz en iyi takımı kurduğumuzu düşünüyoruz. Mali konularda yönetim gerekli açıklamaları yapar ama borç çok büyük'' dedi.

Manisasporlu futbolcu Bülent, artık 3 puanı almak istediklerini belirterek, net pozisyonlara girmelerine rağmen gol atamadıklarını söyledi.

Zafer ise kimsenin suçlanmaması gerektiğini, herkesin galip gelmek için elinden geleni yaptığını, maçın hakkının beraberlik olmadığını kaydetti.

-Bucaspor-

Bucaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar takımın yorgun olduğunu dile getirdi ve ''Tarzımız dışında futbol onadık. İlk yarıda etkili olduğumuzu düşünüyoruz. İkinci yarıda duran toptan kötü bir gol yedik, buna rağmen oyuncularımız oyunu bırakmadılar ve frikikten Son dakikada gol attık. Beraberliği kurtardığımız için sevinçliyiz'' diye konuştu.

Bucasporlu futbolcu Melih, 2 haftadır kötü gidişatın ardından deplasmanda alınan bir puanın kendilerini sevindirdiğini dile getirdi.

Aykut da Son haftalarda şanslı olduklarını belirterek, ''Galibiyeti düşünüyorduk ama beraberlik için de mutluyuz'' dedi.

Muhabir: Turgay Duyar / Binnaz Ersoy / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA