Hentbolun Galibi Adana

Erkekler Hentbol 1. Lig’de Erzurum’u temsil eden Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü ligin ilk maçında kendi evinde geçen sezon Süper Lig’den düşen Adana Çukobirlikspor ile karşılaştı Nefes kesen maçı konuk takım 26-20 kazandı.

Erzurum’u Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde temsil eden ve zorlu bir gurupta mücadele eden Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü dün Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu’nda karşılaştığı maçta Adana Çukobirlikspor’a 26-20 mağlup oldu. Erzurum ekibi bu yenilgi ile lige mağlubiyetle başlarken, Sinan’ın daha maçın ilk dakikalarında omzunun çıkması sonucu hastaneye kaldırılması da mağlubiyetin tuzu biberi oldu. Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Mehmet Suphi Özçokmak ile Antrenör Ali Erzurumluoğlu tarafından Hentbol 1. Ligi maçına çıkartılan Atatürk Üniversitesi maçta Süper Lig’den düşen rakibi ile kafa kafaya mücadele etti.

İLK YARI 10-10 BİTTİ

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Yoncalık Kampusundaki Spor Salonu’nda oynanan maçı Sivas Bölgesi’nden Ebubekir Poyraz ve Mahmut Poyraz’ın yönettiği maçta Nurcan Akpınar ve Sinem Öztemir ise Masa Hakemi olarak görev yaptı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Yakutiye ilçe Müdürü Suat Yılmaz’da karşılaşmayı izledi. Nefesleri kesen hentbol maçının ilk yarısı 10-10 bitti. Maçın hemen başlarında sakatlanan ve omuzu çıkan Sinan, sahada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bu oyuncunun sakatlığı Atatürk Üniversitesi Spor Kulübünün planlarını alt üst ederken, Antrenör Ali Erzurumluoğlu’nun da zorunlu olarak oyuncu değiştirmesine neden oldu. Zorlu geçen maçı konuk takım 26-20 kazandı. Atatürk Üniversitesi Maça Harun, Aykut, Sinan, Orhan, Tunahan, Hakan, Cumali (Emrah) ile başladı.

Kaynak: İHA