Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa Açıklaması

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, ''Üst sıralardan kopmamak adına bu galibiyet önemliydi'' dedi.

Çapa, 4-0 kazandıkları Kayserispor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, iki taraf açısından da bu karşılaşmanın büyük önem taşıdığını belirterek, ''Yukarıda olan takımlar yavaş yavaş farkı açmaya başlamışlardı. Üst sıralardan kopmamak adına bu galibiyet önemliydi. Maçın ilk 5 dakikası dengeli bir şekilde geçti. Sonrasında orta sahadaki hakimiyeti ele geçirdik ve maç lehimize döndü'' diye konuştu.

Golü bulduktan sonra daha iyi oynamaya başladıklarının altını çizen Çapa, şunları kaydetti:

''Golden sonra oyunun iki yönünü de iyi oynamaya başladık, sonrasında da 2-0'ı bulduk. Rakibimiz ikinci yarıya çok istekli başladı, oyunu da riske attığı zamanlar oldu ama 3. gol zamanında geldi. Bizi sevindiren Artun'un ilk kez Süper Lig'de oynamasına rağmen beklediğimizden iyi olmasıydı. Bugün sahada takım halinde kolektif oynayan bir futbolcu topluluğu vardı. ''

-Kayserispor-

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, çok kötü bir 90 dakika geçirdiklerini vurgulayarak, ''Kendi açımızdan kötü bir maç geçirdik, aralarda futbola benzer bir oyun oldu, üzgünüz. 4-0 kolay kabul edilebilecek bir yenilgi değil. Kayserispor'da oynayan futbolcular, inanıyorum ki çok daha iyisini yapabilir. Bundan ders almak, unutmak ve ileriye bakmak gerekiyor'' ifadesini kullandı.

Muhabir: Buğra Ersavaş / İlknur Çetinbaş

Yayıncı: İbrahim Uyar

Kaynak: AA