Emre Çolak Spor Malzemesi Dağıttı

Esenler Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen amatör kulüplere malzeme dağıtım töreni, Galatasaray’ın milli futbolcusu Emre Çolak’ın da katıldığı bir törenle Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde dağıtıldı.

Spor ve sporcuya verdiği önemi hayata geçirilen projelerle her fırsatta gösteren Esenler Belediyesi, her yıl yaptığı gibi bu yıl da, amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yaptı. Esenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen törene; Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Esenler’den yetişen Galatasaraylı milli futbolcu Emre Çolak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Özcan Hamza, Esenler Spor Kompleksi Müdürü Ömer Keser, Esenler Spor Kulüpleri Başkanı Osman Keşkekçi ile çok sayıda antrenör, sporcu, öğrenci ve veliler katıldı.

Törende ilk konuşmayı Esenler Spor Kulüpleri Başkanı Osman Keşkekçi yaptı. Keşkekçi konuşmasına, her yıl olduğu gibi bu yıl da Esenler Belediyesi tarafından yapılan malzeme dağıtımından duyduğu mutluluğu paylaşarak başladı.

“Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun geçtiğimiz günlerde verdiği stadyum müjdesi nedeniyle spor kulüpleri adına Başkan Göksu’ya teşekkür ediyorum” diyen Keşkekçi, yapılan yardımlardan Son derece memnun oldukları ifade ederek konuşmasını tamamladı.

YAPILACAK STADDA 1. LİG MAÇLARI OYNANACAK

Keşkekçi’den Sonra konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, sporcu ve öğrenciler tarafından dakikalarca alkışlandı. Alkışlar ve tezahüratların ardından konuşmasına başlayan Başkan Göksu, “Bizler gelecek neslin inşası için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya ve Esenler’de bulunan spor kulüplerinin de taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Esenler’de mevcut stadyumu yıkacaklarını ve yerine 1. Lig maçlarının da oynanabileceği donanıma sahip bir stadyum yapacaklarını söyleyen Göksu, stadyum projesinin bitmek üzere olduğunu sözlerine ekledi. Yıldız Teknik Üniversitesi içinde yer alan kapalı spor salonunda yapılan yeni düzenleme sayesinde Esenler’deki sporcuların da yaralanabileceği müjdesini veren Göksu, sporcu ve öğrencilere şu öğütleri vererek konuşmasına tamamladı: “Hayatta başarılı olmak istiyorsanız mutlaka bir idealiniz olmalı. Hayatta iddianız olmasını istiyorsanız inancınız olmalı. Toplumda fark edilecek birey olmak istiyorsanız ahlaklı olmalısınız.” ESENLER’İN SPOR ADINA GURURU Göksu, törende hazır bulunan ve Esenler Atışalanı Spor’da yetişerek Galatasaray’a transfer olan ve Milli Futbol Takımı’na kadar yükselme başarısı gösteren Emre Çolak için de, “Esenler’in spor adına gururu” diye hitap etti.

Tören, konuşmaların ardından Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak ve beraberindekilerin malzemeleri spor kulüplerine dağıtmasıyla Sona erdi.