Barcelona öncesi 5'lik yaptı!

Real Madrid, La Liga'da ezeli rakibi Barcelona ile oynayacağı El Clasico maçı öncesinde Deportivo la Coruna'yı 5-1'lik skorla devirdi. Karşılaşmada hat-trick yapan Cristiano Ronaldo yine yıldızlaştı.

La Liga'da 6. hafta maçında Real Madrid ile Deportivo la Coruna karşı karşıya geldi. Bernabeu'da oynanan karşılaşmada Real Madrid, rakibini 5-1'lik skorla mağlup ederek El Clasico öncesi güven tazeledi.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri 23 (penaltı), 44 ve 84. (penaltı) dakikada Cristian Ronaldo, 38. dakikada Angel Di Maria, 66. dakikada Pepe kaydetti. Deportivo'nun golü ise 16. dakikada Riki'den geldi.

Aldığı bu galibiyetin ardından Real Madrid puanını 10 yükseltti. Deportivo ise 6 puanda kaldı. La Liga'da önümüzdeki hafta Real Madrid, 7 Ekim Pazar günü TSİ 20:50'de ezeli rakibi Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak. Deportivo ise 6 Ekim'de Rayo Vallecano'ya konuk olacak.

REAL MADRID BİR İLKİ BAŞARDI!
Taraftarı önünde geriye düşen Real Madrid rahat bir oyunla galibiyete ulaşt. Maçın başından, sonuna kadar oldukça üstün bir futbol sergileyen Real Madrid, Deportivo karşısında aldığı galibiyetle bu sezon ligde ilk kez arka arkaya iki maçını da kazanmış oldu. Geçtiğimiz haftada Sevilla'ya da kaybeden Deportivo ise bu sezon ilk kez arka arkaya iki maçından puan çıkaramadı.

MESUT BU KEZ 11'DE
Real Madrid'de Jose Mourinho'nun son dönemde performansını beğenmediği için yedek başlattığı Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, Deportivo maçına 11'de çıktı. 45 dakika sahada kalan Mesut, ikinci yarıda yerini Kaka'ya bıraktı.