Akhisar Belediyespor Maçına Doğru

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasındaki Sanica Boru Elazığspor-Akhisar Belediyespor karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Elazığ Atatürk Stadyumundaki tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla 6 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşma ile bordo-beyazlı futbolcuların bu sezon ilk kez kendi sahasında taraftarlarının önüne çıkacağı belirtildi.

Stadyumda taraftarların rahat bir ortamda maçı seyretmeleri için gerek bilet gişelerinde gerekse kapı girişlerinde yeterli tedbirlerin alındığı ifade edilen açıklamada, bilet fiyatlarının kapalı tribün 30, maraton 20, kale arkası için 10 lira olarak belirlendiği bildirildi.

Açıklamada, Elazığsporlu taraftarlara tribünleri doldurarak takımlarını desteklemeleri çağrısında bulunuldu.

Tadilat nedeniyle daha önce açıklanan kombine bilet uygulamasının da iptal edildiği belirtilen açıklamada, buna karşılık protokol tribünü yanında bulunan kombine tribününün VIP A tribünü olarak düzenlenip sezonluk 300 adet VIP A davetiyesinin 1000 liradan satışa çıkarıldığı, ayrıca protokol tribününde kulübe ayrılan sınırlı sayıdaki kontenjan davetiyelerinin de sezonluk olarak 2000 liradan satışa çıkarıldığı kaydedildi.

Biletler, 3 Ekim'den itibaren Batı Kitabevi Gazi ve Valifahribey caddelerinde bulunan şubelerden ve www.ticketturk.com internet adresinden temin edilebilecek.

Muhabir: İsmail Şen / Ömer Fansa

Yayıncı: Önder Felek

Kaynak: AA