Yazıcı: “ortada Bir Maç Oldu”

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Galatasaray maçının ortada bir maç olduğunu belirterek, “Galatasaray kazandı, tebrik ediyoruz” dedi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan İbrahim Yazıcı, kendi kalelerine gol attıklarını hatırlatarak, “Galatasaray'ın 3. golünde tecrübeli bir futbolcumuzun hatasında bir gol yedik. Ortada bir maç geçti. Galatasaray kazandı, tebrik ediyoruz. Bu şanssızlığımızı kıracağız” diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, iki takımın da en üst seviyede mücadele ettiğini vurgulayarak, “İyi bir maç oldu. İki gün önce oynadığımız maçın ardından bugün gösterdiğimiz performans ilerisi için umut verici. İki gol attıktan sonra burada mağlubiyetle ayrılmak üzüntü verici bir sonuç. Arkadaşlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

KAMAT: “TUNCAY ŞANLI İLGİLENDİĞİMİZ OYUNCULARDAN BİRİ” Transferlerle ilgili açıklamalarda bulunan Kamat, 5 Eylül Çarşamba gününe kadar farklı şeylerle karşılaşabileceklerinin altını çizerek, birkaç oyuncu ile temas halinde olduklarını, Tuncay Şanlı'nın da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu maçı pazartesi günü oynatabileceğini kaydeden Kamat, “Cuma günü akşam Bursa'ya döndük. Dün de İstanbul'a geldik. Hiç hazırlanamadık. Federasyonumuzun bu gibi durumları düşünmesi lazım. Pazartesi günü olsaydı biz de ona göre hazırlanabilirdik. Üzücü bir mağlubiyet aldık” ifadelerini kullandı.

Maçta biri kendi kalesine olmak üzere iki gol atan Bursasporlu futbolcu Musa Çağıran ise, iyi bir mücadele ortaya koyduklarını ifade ederek, “Maç 0-0 berabere giderken öne geçebilecek fırsatları yakaladık. Karambol olan bir pozisyonda golü yapamadık. İki maçtır çok şanssız şekilde yeniliyoruz. Bugünlerde şans hiç yanımızda değil. Kendi adıma gol attım, mutlu oldum ama sonrasında kendi kaleme gol attım. Pozisyonun nasıl olduğunu hiç anlamadım. En kısa zamanda toparlanıp Bursaspor'u en iyi yerlere getirmeye çalışacağız. Milli maç arasını da iyi değerlendirip kafamızı toplamak istiyoruz. Hafta içinde 120 dakika yüksek tempoda geçen bir maç oynadık. Rakibimiz çok pas yaptı ve çok efor sarf ettik. Ona rağmen çıktık ve mücadelemizi ortaya koyduk. Çok şanssızdık. Kötü bir mağlubiyet aldık. Yenilmeyecek goller yiyoruz. Umarım her şey yoluna girer ve düzelir” değerlendirmesinde bulundu .

Kaynak: İHA