Trabzonspor’da Emerson’dan 2 Yıllık İmza

Trabzonspor, Portekiz’in Benfica Kulübü’nden transfer ettiği Brezilyalı sol kanat oyuncusu Emerson Da Conceiçao ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Brezilyalı futbolcunun yanı sıra Kulüp Genel Menajeri Giray Bulak katıldı.

Bulak, Emerson’un takip ettikleri bir oyuncu olduğunu hatırlatarak, "Daha önce takip edilmiş oyunculardan biriydi. Bildiğiniz gibi hem sol dış hem stoper oynayabilen, kendi kulübünde de geçen sezon 36 maç oynayan bir oyuncu. Kendisiyle anlaşmış olmaktan ötürü mutluyuz” dedi.

Bulak, bazı basın organlarında çıkan haberlerin aksine Emerson’un bir sakatlığı olmadığını söyledi.

Basında yer alan Gaziantepsporlu Serdar Kurtuluş’la ilgili de konuşan Bulak, “Bu transfer olmasa da problem değil. O mevkide çok da hazırlıksız değiliz” diye konuştu.

Brezilyalı 26 yaşındaki yıldız futbolcu Emerson ise, Trabzonspor’a gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Trabzonspor’un bir parçası olmaktan, bu formayı giyecek olmaktan dolayı çok memnunum. Başkanın, hocaların, yöneticilerin benim için söyledikleri sözler ve gösterdikleri güven mutluluk verici. Trabzonspor dengeleri sarsmış, alt üst etmiş, İstanbul dışından 6 kez şampiyonluğa ulaşmış bir takım. İlk sezonumdan itibaren elimden gelenin en iyisini yaparak giydiğim formaya layık olmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

İmza töreninin ardından bu sezon giyeceği 86 numaralı forma ile basın mensuplarına poz veren Emerson’a Genel Menajer Giray Bulak Trabzoncell kartı hediye ederken, ardından Emerson kulüp logosu önünde basın mensuplarına poz verdi. Emerson’un 86 numarayı doğum tarihi olduğu için seçtiği öğrenildi.

Öte yandan Bordo Mavili kulübün Benfica’ya sözleşme fesih bedeli olarak bir milyon 600 bin Euro ödeyeceği açıklandı .

Kaynak: İHA