Şeref Çiçek: Yüksek Toplarla Gol Aradık Ama Bunu Başaramadık

Şenol Güneş’in cezası nedeniyle Gaziantepspor maçında Trabzonspor'un başında sahaya çıkan antrenör Şeref Çiçek, oyunun son bölümünde yüksek toplarla gol aradıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Çiçek, milli maç arasında takımın eksikliklerini toparlamaya çalışacaklarını belirtti.

Gaziantepspor maçı ardından Sonucu değerlendiren Çiçek, “Bizim için skor açısından kötü bir gün oldu. Geriye düştük. Ondan Sonra da oyunun kontrolünü almak yerine biraz daha hücumu düşündük ama golü de bulamadık. Özellikle Son bölümde de yüksek toplarla gol aradık. Gaziantepspor’u tebrik ediyorum. Yapacak bir şey yok. Üçüncü maçta mağlubiyetimizi aldık.” ifadelerini kullandı. Çiçek, milli maç arasında bütün eksikleri toparlayıp ligde yukarılara tutunan, tırmanan Trabzonspor’u yeniden oluşturmak istediklerini kaydetti.

Bordo mavili savunma oyuncusu Souleyman Bamba da kötü oynayıp kaybettiklerini, mağlubiyetin de hiçbir mazereti olamayacağını dile getirdi. Bamba, koyulan büyük hedefler için milli maç arasını iyi değerlendirmek istediklerine vurgu yaparken, Marek Sapara da zor bir maç oynadıklarını, geriye düştükten Sonra yakaladıkları pozisyonları gole çeviremediklerine dikkat çekti .