İşadamı Yücelik'ten Erzurumspor’a 100 Bin Liralık Destek

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erçimsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Erzurum’un profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi olan Büyükşehir Belediyespor’a 100 bin lira sponsorluk desteğinde bulundu.

Lütfü Yücelik, kulüple yapılan sponsorluk anlaşması çerçevesinde 100 bin liralık çeki, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ve ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’a verdi. Yücelik, şehirde sporun gelişmesi için önceki yıllarda da amatör ve profesyonel takımlara maddi destek vermişti. 6 Eylül’de başlayacak ligde Büyükşehir Belediyespor’a başarı dileyen Yücelik, kulübü daha üst liglerde görmek istediklerini söyledi.

Erzurum’un her bakımdan kabuğunu kırmaya çalıştığını ifade eden Yücelik, sportif organizasyonların ve başarıların bir şehrin tanıtımında önemli rol üstlendiğine vurgu yaptı. Spor kulüplerinin bazen büyük fedakârlıklarla ayakta kaldığına dikkati çeken Yücelik, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a sahip çıkan Erzurumlu işadamlarını da tebrik etti. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Saim Özakalın ise desteklerinden dolayı Yücelik’e teşekkür etti. Özakalın, “Şehrimizin iş adamlarından böylesine destek görmek bizlerin heyecanını artırıyor ve daha büyük başarıları hedeflemek anlamında bu göreve talip olan ekibimizi cesaretlendiriyor.” dedi.

Yöneticilerin, işadamlarının, taraftarların desteği sürdüğü müddetçe sportif başarıların da ardı sıra geleceğinden emin olduklarını belirten Özakalın, “Erzurum Büyükşehir Belediyespor olarak, verilen bu desteklere elde edeceğimiz başarılarla karşılık vermek istiyoruz.” diye konuştu.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, bu sezon 3. Lig 3. Grup’ta mücadele edecek.