'Galatasaray'ın şampiyon olmak için hakemlere ihtiyacı yok'

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın Beyaz Futbol programında söylediği 'Galatasaray'ın şampiyon olmak için hakemlere ihtiyacı yok' sözü Rasim Ozan Kütahyalı'ya stüdyo terk ettiriyordu. Çakar, geçtiğimiz günlerde oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını izlediğinde ise içinden Vahap Beyaz-Ahmet Çakar şakısı söylemek geldiğini ifade etti.

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar'ın Beyaz Futbol programında söylediği 'Galatasaray'ın şampiyon olmak için hakemlere ihtiyacı yok' sözü Rasim Ozan Kütahyalı'ya stüdyo terk ettiriyordu. Çakar, geçtiğimiz günlerde oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını izlediğinde ise içinden Vahap Beyaz - Ahmet Çakar şakısı söylemek geldiğini ifade etti.

Galatasara dün Bursaspor'u 3-2 yenerek ligteki 1000'inci galibiyetini aldı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programının dünkü bölümünde, Galatasaray'ın harcadığı paralara tepki gösteren Ahmet Çakar, 'Galatasaray'ın mali yatırımları, harcadığı para bolbulamaç statüsüne gelmiştir. Yabancı acımaz 3 liralık malı 2 katına alırsın. Galatasaray'ın parası bu kadar har vurup harman savurulmaz. Borsaya kote bir şirkettir. Vatandşın da parası vardır. Bu paralar dengeli harcanmalıdır ' diye konuştu.

Bunun üzerine söze giren Sinan Engin, 'Galatasaray'ın batması durumda gerçekleşir. Şampiyonlar liginde devam edemezsn ve Türkiye liginde şampiyon olamazsa bu yapmış olduğu yarıtımların hepsi boşa çıkar ' dedi.

Buna karşılık Ahmet Çakar, 'Galatasary'ın şampiyon olmak için hakemlerin ihtiyacına ihtiyacı yok. Bir hafta meydanı boş bıraktık. Benim bile Vahap Beyaz - Ahmet Çakar şarkısını söylemek geldi içimden ' diye çıkıştı.

Rasim Ozan Kütahyalı Çakar'ın bu sözü üzerine, 'Ben kalkıp gidiyorum. Kusura bakmayın ' diye konuştu.

Sinan Engin Galatasaray'ın eski parayla 600 trilyona yakın borcu olduğunu ifade ederek, 'Beşiktaş'ın da aynı şekilde. Ama Galatarsay bu sene şampiyon olmazsa batar ' dedi.

'GALATASARAY BÜYÜK BİR KUMAR OYNUYOR '


Bunun üzerine Çakar, 'Şampiyonluğun garantisi var mı? ' diye sordu.

Engin de, 'Galatasar büyük bir kumar oynuyor ' yanıtını verdi.

'VAHAP BEYAZ-Ahmet Çakar ŞARKISINI SÖYLEMEK GELDİ İÇİMDEN '

Sinan Engin'in, 'Hocam Vahap Beyaz - Ahmet Çakar şakısı ne? ' diye sorması üzerine de Çakar şunları söyledi:

'Saat 04.00'te memlekete giriş yaptım. 20 saattir uyumuyorum. Bavulumu bir kenara koydum bana Beşiktaş - Galatasaray kasetini getirin dedim. Dakika 80 küsür bir baktım içimden ilk söyleyeceğim şarkı Vahap Beyaz - Ahmet Çakar şaskısı oldu. Başrol oyuncusu ben olmama rağmen. Bu akşam penaltı verilmesin, orada penaltı verilmesin. Böyle gidince 3 tane böyle galibiyet aldı mı, 9 puan yazar. 9 puan da şampiyonluk demektir. Benim bunu demeye hakkım var. Ben eski hakemim görüyorum her şeyi. ' BEYAZ GAZETE