Denizlispor Yeni Sezonun İlk Galibiyetini Aldı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, kendi sahasında Denizlispor’a mağlup oldu.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, “İki haftadır birbirinin benzeri bir maç oynuyoruz. İki tane kaybetmemiz gereken maçı kaybettik. O kadar pozisyona girip gol atamadığında rakibin artan direnci sizi etkiliyor. Rakibin çok uzun aradan sonra kalemize gelen bir atağı da golle neticelendiğinde maçın kaderi ortaya çıktı. Oyuncularımız sahada iyi niyetle mücadele ediyor. Gol kaçıran oyuncularımızın en büyük arzusu gol atmaktır. Oyuncularımıza inanıyorum. Puan kayıplarını telafi edeceğimize inanıyorum. Denizlispor’u tebrik ediyorum” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Ali Sakal ve Ufuk Bayraktar, puan kayıplarını telefi edeceklerini dile getirdi.

Denizlispor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise “Yeni yapılanma içinde olan bir takımız. Sezona geç başladık, bunun sıkıntılarını yaşadık. Haftaya milli maçlar sebebiyle maç yok. Bu arayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Oyuncu arkadaşlarıma özellikle ikinci yarıda vermiş oldukları mücadeleden ötürü kutluyorum. Oyuncularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Denizlisporlu futbolcular Görkem Arslan ve Erhan Kartal da 3 puan aldıkları için sevinçli olduklarını söylediler .

Kaynak: İHA