Canik Belediye Basketbol Kulübü hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin (TKBL) yeni ekiplerinden Canik Belediye Basketbol Kulübü hem yeni sezon hem de Türkiye Kupası turnuvası hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

Canik Belediye Kadınlar Basketbol Kulübü, 12-14 Ekim tarihleri arasında Nevşehir’de yapılacak olan Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası turnuvalarına ve 20 Ekim’de başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarını Yardımcı Antrenör Anıl Tağtekin yönetiminde aralıksız sürdürüyor. Düzenlenen antrenmana yeni transferlerden Nihan Anas, Ebru Torun, Görkem Ertaş Osmanbaşoğlu ve İlknur Dumlu’nun yanı sıra takımda tutulan Didem Süer, Maria Meryem Gültekin, Kayra Güler ve Nihal Güngör katıldı.

Takıma transfer edilen Doneeka Hodges ve Gülşah Akkaya ise bu ay içersinde takıma katılacak.

Çalışmalara geçen hafta başladıklarını belirten Canik Belediye Basketbol Kulübü Genel Menajeri Banu Özgür, “12 Ekim tarihinde Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası maçları başlayacak. Bizim grubumuzda Kayseri KASKİ, SBK ve Beşiktaş yer alıyor. Şu anki çalışmalarımızda o maçları gözeterek çalışıyoruz. Kupadaki hedefimiz, takımda şu anda sözleştiğimiz bir tane yabancı oyuncu var. Başka yabancı oyuncularla da görüşmelerimiz var. Onlarda şuanda ülkelerindeki maçlar devam ettiğinden dolayı Türkiye Kupası maçlarına yetişemeyebilirler. Türkiye kupasında 8’li finallere kalmak istiyoruz. Bunu da başarabilecek bir gruptayız. Ancak bunu tam takım olmamızla başarmak daha kolay olacaktır. 20 Ekimde sezon başlıyor. İlk maçta Fenerbahçe’yi kendi evimizde ağırlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA