Bursasporlu Futbolcular Basit Gol Yemekten Şikayetçi

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında dün akşam Galatasaray’a deplasmanda 3-2 mağlup olan Bursasporlu futbolcular basit gol yemekten şikayet etti.

Kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Gökçek Vederson, basit goller yediklerini söyledi.

Çok iyi oynadıklarını ve pozisyonlar bulduklarını belirten Vederson, “İyi mücadele ettik, maalesef 3 tane basit gol yedik. Ama futbolda bazen bunlar oluyor. Şuanda moralimiz biraz aşağı gitti ama 15 gün dinleneceğiz. En önemlisi kafamızın dinlenmesi gerekiyor. Çünkü önümüzde daha çok yol var. Twente maçından sonra da yorgunluk vardı. Ama bu önemli değildi, burada 90 dakika iyi tempo yaptık. Maalesef 3 puan kaybettik.” dedi.

MUSA: ÇOK BASİT GOLLER YİYORUZ
Maçta kaydettiği 2 golün birini kendi kalesine atan Musa Çağıran ise mutluluk ve üzüntüyü bir arada yaşadığını dile getirdi. Musa, şu değerlendirmeyi yaptı: “Twente maçı olsun bu maç olsun, çok basit goller yiyoruz. Öncelikle buna bir çare bulmak lazım. Kendi adıma bugün bir gol attım. Çok sevinçliyim, benim adıma çok anlamlı bir goldü ama daha sonra çok şanssız bir durumda kendi kaleme gol attım. Futbolda bunlar var. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip, lige tekrar en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Bursaspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız inşallah. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gerçekten çok şanssız, hak etmediğimiz mağlubiyetler alıyoruz. Hak etmediğimiz şekilde UEFA’dan elendik. Çok büyük bir fırsatı bulmuşken. Bugün hiç alakasız şekilde 3 gol yedik, 2 tane kendi kalemize gol attık. İnşallah bundan sonra şansızım iyi gider, en iyi yerlere geliriz.”

İBRAHİM ÖZTÜRK: GOLLERİN ÜÇÜNDE DE HATAMIZ VAR
Üçüncü golde hatası bulunan İbrahim Öztürk, Galatasaray’ı yenerek yeniden çıkış yakalamak amacıyla maça çıktıklarını hatırlatarak, “Çok iyi mücadele ettik, aslında yenilgiyi hak etmedik. Ama şanssız goller yedik." dedi.

A Milli Takım'ın Hollanda ve Estonya ile oynayacağı maçlar için lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini de belirten İbrahim Öztürk, sözlerine şöyle devam etti:"Ben inanıyorum ki bu milli maç arası biçim için çok iyi geçecek. Bunun üstesinden gelecek bir takımız. Bursaspor’u gereken yerlere en iyi şekilde taşımaya çalışacağız takım halinde. Üçüncü gol pozisyonunda Carson ‘top bende’ diye bağırmış ama ben duymadım. Hem adamı, hem topu kontrol ediyordum. Basser’i gördüm uyardım ama istemeyerek top rakibe gitti. Gollerin üçünde de bizim hatamız var.”

PİNTO: TOPU DAHA FAZLA AYAĞIMIZDA TUTMALIYDIK
Zor maç oynadıklarını ifade eden golcü oyuncu Sebastian Pinto, “İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Topu daha fazla ayağımızda tutabilseydik daha farklı olabilirdi.” dedi.

Oyuna ikinci yarıda giren Murat Yıldırım ise şanssız bir akşam yaşadıklarını vurguladı. Yıldırım, “Galibiyet için gelmiştik. Twente maçından sonra moralimiz bozuktu, Galatasaray’ı yenerek moral bulmak istiyorduk. Ne yazık ki olmadı. İyi mücadele ettik. Böyle oynarsak daha iyi olacaktır, galibiyetler de gelecektir.” dedi .