Bursaspor'u Basit Hatalar Yakıyor

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Galatasaray’a deplasmanda 3-2’lik skorla mağlup olan Bursaspor’da futbolcular, basit hatalarla yenilen gollere yakındı.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda Galatasaray’ın konuğu olan yeşil beyazlı ekip, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran, basit hatalarla yenilen gollere çare bulmaları gerektiğini ifade ederek, "Twente maçı olsun bu maç olsun gerçekten çok basit goller yiyoruz. Kendi adıma gol attığım için çok sevindim. Çok anlamlı bir goldü benim için ama şanssız bir şekilde de kendi kaleme de gol attım. Futbolda bunlar var. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Milli takım arasını en iyi şekilde değerlendirip lige tekrar en iyi şekilde başlamak istiyoruz. İnşallah Bursaspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hak etmediğimiz bir şekilde UEFA’dan elendik ve hak etmediğimiz mağlubiyetler alıyoruz. Çok büyük bir fırsatı bulmuşken, alakasız şekilde goller yedik. 2 tane kendi kalemize gol attık. Gerçekten hiç şansımız yok. İnşallah bundan sonraki maçlarda şans bizim yanımızda olur ve en iyi yerlere geliriz" ifadelerini kullandı.

VEDERSON: “KAFA OLARAK DİNLENMEMİZ GEREKİYOR”
Tecrübeli kanat oyuncusu Gökçek Vederson ise, "Bana göre takım olarak iyi bir maç çıkardık. Pozisyonlar yakaladık ve iyi mücadele ettik. Ancak maalesef 3 tane basit gol yedik. Futbolda böyle durumlar olabiliyor. Moralimiz çok aşağıda ama önümüzde 15 gün var. Kafa olarak dinlenmemiz gerekiyor. Uzun bir maraton bizi bekliyor. Twente maçı sonrası yorgunluk vardı, ama takım olarak 90 dakika boyunca iyi bir tempoda mücadele ettik. Maçı kaybettiğimiz için çok üzgünüz" diye konuştu .

Kaynak: İHA