Ali Dürüst: Bir İki Alternatif Var; Kolo Toure De Onlardan Bir Tanesi

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, transfer için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Bursaspor’u 3 – 2 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, yeşil – beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi’nden şanssız bir şekilde elendiğini kendilerine karşı ortaya koydukları performansla gösterdiğini dile getirerek, “Bursaspor’u tebrik ediyoruz. Bu maç bizim için önemliydi. Özellikle ikinci yarı heyecan verici bir futbol oldu. Mutluyuz; şimdi de bir araya giriyoruz. Bu ara bazı yaraları sarmak için bize imkan verecek.” diye konuştu.

Transferle ilgili soruyu da cevaplayan Ali Dürüst, “Önümüzde 24 saat var. Gerekli çalışmaları hocamız yapıyor. Sahiden bize uygun amacına ulaşacak bir transfer olacaksa yaparız. Ama yapmış olmak için yapmayacağız. Bir iki alternatifimiz var; Kolo Toure de onlardan bir tanesi .” şeklinde konuştu.

Bu arada A Milli Takım kampına katılmak için İstanbul’da bulunan ve Galatasaray’ın Bursaspor karşılaşmasını statta izleyen sarı – kırmızılı takımın eski kaptanı Arda Turan, maçın ardından taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Arda, kendisini bekleyen özel bir araçla stattan ayrıldı.