Volkan Demirel: Soyunma Odasında Herşey Konuşuldu

Fenerbahçeli Volkan Demirel, Kasımpaşa mağlubiyetinin ardından soyunma odasında gerekli konuşmaların yapıldığını, artık böyle bir durumun tekrarlanmaması gerektiğini söyledi.



Sarı-lacivertli takımın deplasmanda Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli kaleci, 'Aslına fazla söylenecek birşey yok. Gecikmeden de anlamışınızdır. İçeride gelecek adına konuşma oldu. Tabiki bazı şeylerin konuşma ile olmayacağını sahada göstermemiz gerekiyor. Önümüzdeki iki tane maç var. Umarım bu konuştuklarımızla kalmaz. İki maçta sahaya yansıtırız. Kasımpaşa maçında bende dahil hiçbir arkadaşımız sahada varlık gösteremedik. Bulunduğumuz durumun farkındayız. Soyunma odasında başkan, hocamız, futbolcular gerekli konuşmayı yaptık. Bu konuşmalar UEFA Kupası maçıyla başlar ardından ligle devam eder. ' diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Takım içindeki sıkıntı nedir ? ' sorusuna Volkan Demirel, 'Bugün iyi oynamadık. Sanki üzerimizde ölü toprağı verdik. Bugün için söylenecek fazla birşey yok. Taraftarların tezahüratlarını hak ettik. Soyunma odasında konuşulanlardan sonra bu olay tekrarlanmaz. ' diye cevap verdi.

Tecrübeli oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Önümüzde iki tane önemli maç var. İçerde bunları konuştuk. Saha içinde bu akşam kimse kimseye yardım etmedi. Bugünkü görüntüyü vermeme adına konuştuk. Durumun farkındayız. '

Milli kaleci, takım içindeki futbolcular arasında herhangi bir problemin olmadığını ifade ederek, 'Herkes içerde bir sıkıntı yok dedi.

Sıkıntıları bulduk içerde durumu konuştuk. Herkes söylemesi gerekenleri söyledi.

Umut ediyorum bugünkü görüntüyü bir daha vermeyiz. Bir daha verirsek söylenecek birşey yok. ' diyerek sözlerini tamamladı.