Özer Hurmacı: İsteğimizi Koyarak Üç Puanla Ayrılmasını Bildik

Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'den kadrosa kattığı Özer Hurmacı, Fenerbahçe maçında futbol dinamizmini ve isteğini koyarak üç puanla ayrılmasını bildiklerini söyledi.

Kasımpaşa'nın kendi evinde Fenerbahçe'yi 2-0 yendiği karşılaşmanın Sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, 'Maçın zor olacağını biliyorduk. Takım arkadaşlarıma futbol dinamizmini ve kazanma isteğini sahaya koyarsak üç puanı alabileceğimi söyledik. Daha fazla pozisyona girerek maçı kazandık. Çok mutluyuz. Ligde 12 puana ulaştık. Lider Galatasaray'ın bir puan gerisindeyiz. Onlara nefesimizi hissettiriyoruz. Trabzonspor maçı öncesinde önemli bir galibiyet aldık. ' diye konuştu.

Fenerbahçe'de Son iki yılda iki tane peş peşe ilk onbirde sahaya çıkmadığını hatırlatan Özer Hurmacı, 'Oynamak çok önemliydi. Bu beni etkilemişti. Yeni bir takıma geldim. Başkanımız bana çok güveniyor. Şu ana kadar 5. maçıma çıktım. Sürekli oynadığım zaman özgüvenim yükseliyor. Şu an gerçek Özer'i görmediniz. Daha iyi olacağım. ' dedi.

Kasımpaşa'nın bir golünü atan ve bir de gol asisti yapan Hüseyin Kala da, 'İkinci yarı iyi oynadık. Bugün üç puanı almasını bildik. Geçen hafta şanssız bir mağlubiyet almıştık. Bunu telafi ettik. Bir gol atıp bir asist yaptım. Mutluyum. ' şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin 'Teknik Direktör Metin Diyadin'in görevine Son verilmesini sorması üzerine Hüseyin, 'Bu yönetimin kararıdır. ' cevabını verdi.