Maçın Ardından

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ''Biz burada Akhisarspor'a zarar vermek için durmuyoruz'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Kardemir Karabükspor'a 3-1 yenilen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamzaoğlu, maçın ardından gazetecilere açıklamada bulundu.

Hayatında birçok maç oynadığını ama bu maçın en çok üzüldüğü maç olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, ''Oyuna iyi başlamadık ama daha sonra yavaş yavaş rakip sahada oynamaya başladık. Gol sonrasında demoralize olduk. Her şeye rağmen sahada bu duruma düşmememiz lazımdı. Oyuncularımdan, takımı son dakikalarda bu duruma soktuğum için özür diliyorum'' dedi.

Tarafların kendisine her türlü eleştiriyi yapabileceklerini belirten Hamzaoğlu, ''Ancak sahada oyuncularıma tezahüratlarını asla kabul edemem. Bunu da söylemek istiyorum. Biz bir zincirin halkaları gibi sarılmış zor bir yolu yürümeye çalışırken, maalesef onlar bu maçta bizi tek halka bıraktılar, zincirden ayrıldılar'' diye konuştu.

Hamzaoğlu şunları kaydetti:

''Biz ideal bir kadro yakalamış değiliz. Sakatlıklar, hazır olmayan oyuncular var, onların zamanını bekliyoruz. Zamanı geldiğinde çıkışın içinde olacağız. Eğer bir şey de olmuyorsa kimse merak etmesin, biz burada Akhisarspor'a zarar vermek için durmuyoruz. Hiçbirimiz koltuk sevdalısı değiliz. Bulunduğumuz yere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bulunduğumuz şartlar içinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Olmazsa, yapamazsak gönül rahatlığıyla yönetimle oturarak, en iyisi neyse zamanı geldiğinde bunu da değerlendiririz ama ben hala söylüyorum, biz bu takımla bu hedefe ulaşacağız.''

Hamzaoğlu, bir soru üzerine de ihtiyaç hissederlerse bütçe göz önünde tutularak transfer yapılabileceğini söyledi.

Akhisar Belediyesporlu futbolcu Çağdaş da üzücü bir mağlubiyet aldıklarını, şanssız olduklarını, baskı altında kaldıklarını, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Kenan ise kötü durumda olmadıklarını, Elazığ maçına iyi hazırlanacaklarını belirtti.

-Kardemir Karabükspor cephesi-

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Heinz Skibbe, ilk deplasman galibiyetini almaktan duydukları mutluluğu dile getirdi.

Skibbe, ''Bizi en çok korkutan an, ilk yarıda rakip takımın Mert ile pozisyona girmesiydi. İkinci devrede ağırlığımızı koyduk ve çok pozisyon ürettik. Birkaç da gol atarak istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Başlangıç programımız biraz ağırdı ama diğer takımların yanına gelmemiz önemliydi. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Orduspor maçının heyecan verici bir maç olacağına inanıyorum'' diye konuştu.

Kardemir Karabüksporlu futbolcu İlhan Parlak da zor bir deplasman olduğunu bilerek geldiklerini, ilk gol sonrasında iyi bir oyun sergileyerek ilk deplasman galibiyetini aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Güzel gollerle 3 puan aldıklarını anlatan Birol Hikmet ise rahatlayarak daha iyi oynamaya çalışacaklarını, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

Muhabir: Turgay Duyar / Gülcan Kaplan / Ülkü Parlakyıldız Karakuş

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA