Karşıyaka, Lider 1461 Trabzon’u Eli Boş Gönderdi

Karşıyaka lider 1461 Trabzon ile kendi evinde karşı karşıya geldi.

Maçın geneline hakim olan Karşıyaka, 1461 Trabzon 'u 1-0 mağlup ederek liderliği kaptı

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Cihat Arslan, futbolcularla duygusal bir konuşma yaptıklarını ifade ederken, önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi.

Karşıyaka camiasından ricada bulunan Arslan, 'Lig başlamadan ben uğraşsaydım, yönetim uğraşsaydı, bu kadar karakterli futbolcuları bir araya getiremezdi. Ne olur bu bayrağı bırakmayalım. Taraftarımız zor zamanlarda takımı ateşlediler ve galip gelmemizi sağladılar. Bu çocukların burada mutlu olmaya hakkı var. Camiaya rica ediyorum bu çocuklara destek versinler. Eğer destek verirlerse daha iyi yerlere gelinir ' dedi.

Karşıyakalı futbolcu Onur Türk, takımın tek golünü attığı için mutlu olduğunu belirterek, “Kazandığımız için mutluyuz. Lider olan takımı yendik. Gerçekten iyi mücadele ettiler. Bizde sahada gerçekten hiç mücadeleyi bırakmıyoruz. Şans bizim yanımızdaydı. İnanılmaz bir taraftar desteği vardı. Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Karşıyakalı diğer futbolcu Sercan Türkeli ise, her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirtirken, taraftarın desteğinden dolayı teşekkür etti.

1461 TRABZON CEPHESİ

Maçın ardından konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, mücadeleyi haftanın erken finali olarak değerlendirirken, Karşıyaka 'nın seyirci avantajını iyi kullandığını belirtti.

Bazı kurumların futbolun geleceğiyle oynadığını ileri süren Akçay, 'Adil ve eşit davranmalılar. Umarım bu kapsamda girişimde bulunurlar ' şeklinde konuştu.

1461 Trabzonlu futbolcu, Sercan Kaya ise maçın ortada geçtiğini ifade ederek, 'İzleyenlerinde gördüğü gibi golü atanın kazanacağı belliydi. Karşıyaka 'yı tebrik ediyorum” dedi

1461 Trabzonlu Abdulkadir Özdemir de, maçı kendilerinin hak ettiğini ifade ederken, üst düzey bir müsabaka oynadıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA