Elyasa ve Sancak: Fenerbahçe'den Üç Puan Aldık Mutluyuz

Kasımpaşalı Elyasa ve Sancak, Fenerbahçe gibi güçlü bir takımı yenip üç puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Kasımpaşa'nın kendi evinde Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan Elyasa, 'Metin Diyadin'in ayrılmasından dolayı üzgündük. Bu olay aniden gelişti. Bu olaydan sonra büyük maç oynayacağımız motive olmakta sıkıntı çekmedik. Onun dışında geçen oynadığımız Sivasspor maçını kimse konuşmuyor. Belki bu sezonun en iyi oynadığımız maçıydı. Bir çok pozisyona girmemize rağmen mağlup olmuştuk. Bugünde Fenerbahçe maçının ilk yarısı ortada geçti. İkinci yarı pozisyonlar bulduk. Fakat golü bulamadık. Atamayana atarlar kuralı işler diye de korkmaya başladık. Daha sonra golleri bulunca rahatladık. İlerleyen haftalarda herşey daha güzel olacaktır. ' diye konuştu.

Basın toplantısına katılan Sancak ise 'Çok yeni bir takımız. Kısa zaman içinde uyum sağladık. Herşey mükemmel gidiyor. Fenerbahçe maçının zorlu geçeceği belliydi. İyi hazırlandık. Oyunun genelinde bizdik. İlk yarı genel olarak ortada geçti. İkinci yarı sahaya girip üstünlüğü aldık. Zorlu maçtan üç puanla ayrıldık, mutluyuz. ' dedi.