Çaykur Rizespor-Samsunspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig’de Çaykur Rizespor evinde ağırladığı Samsunspor’u 1-0 mağlup etti.

Maç Sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, futbolcularının iyi mücadele ettiğini belirterek, “90 dakika hiç durmadan gol arayan, pozisyon üreten bir takımım vardı sahada onlara çok çok teşekkür ediyorum. Samsundan kalkıp gelen taraftarlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Yavrularımı 90 dakika desteklediler. Onlarla gurur duyuyoruz. İnşallah onları haftaya mutlu edeceğiz ' dedi.

Samsunsporlu futbolcu Şaban ise, “İlerleyen haftalarda daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımızdan onları üzdüğümüz için özür diliyoruz. Önümüzde ki Denizli maçına konsantre olup kaybettiğimiz üç puanı oradan alacağız” diye konuştu.

ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Engin Korukır da geçtiğimiz hafta yaşadıkları travmayı aldıkları üç puan ile atlattıklarını belirterek, “Topun bizde daha fazla kalmasını sağladık. Daha fazla gol pozisyonu bulduk. Son 10 dakika da geri çekilme huyumuz yüzünden rakibe tehlikeli bir pozisyon verdik. Geçen haftanın travmasını üç puanla atlattığımız için mutluyuz. Bizim hanemize yazılan olumlu bir şey. Mücadeleden memnunum. Beş maçta 10 puan aldık. Bize göre çok iyi değil ama kötü de değil. Üst üste iki deplasman yapacağız. Bu iki deplasmandan da en az hasarla çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Çağrı ise, 'Uzun blir aradan Sonra bende ilk kez forma giyme şansı buldum. Oynadığımız süre içinde elimizden geleni yaptık ' diye kaydetti.

Başarılı futbolcu Şahinali de, “Bugün hocamız bana şans verdi. İyi oynadığımızı da düşünüyorum. İlk yarı mücadele açısından iyi oynadığımızı düşünüyorum. Ama bunu futbol olarak sahaya yansıtamadık. İki yarı ise iyi bir futbol ile galip gelen biz olduk. Mutluyuz ' şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA