Rize'de Dostluk Kazanacak

Çaykur Rizespor deplasmanına 3 otobüsle gideceklerini belirten Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek, "Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu dostluk çağrısına samimi bir şekilde karşılık vereceğiz" dedi.

Şehzadeler Taraftar Grubu olarak Samsunspor'u Çaykur Rizespor ile bugün oynanacak maçta yalnız bırakmayacaklarını belirten Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek, "Bu sabah saat 10.00'da dernek binamızın önünden 3 otobüsle Rize'ye hareket edeceğiz. Şu ana kadar taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği bu deplasman için bütün hazırlıklarımızı yapmış bulunmaktayız. Özellikle de zorlu Rizespor deplasmanı öncesinde Şehzadeler Derneğimize otobüs konusunda yardımda bulunan iş adamı Cihan Kol'a taraftarlarımız adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Hafta içersinde Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu'nun yapmış olduğu dostluk çağrısına samimi bir şekilde karşılık vereceklerini dile getiren Şimşek, “Samsunspor'umuzu bugünlerde sadece tribünlerde desteklemek yeterli olmamaktadır. Rize deplasmanında bizlere yapılacak tahriklere kapılarak karşılık vermemiz durumunda kulübümüzün maddi anlamda cezalandırılacağını biliyor ve ona göre hareket etmemiz gerektiği bilincindeyiz. Geçmişte yaşanan bütün olumsuzluklara sünger çekiyoruz. Ayrıca sezon başından beri yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen büyük bir özveri göstererek taşın altına elini koyan Emin Kar a olan güvenimiz tamdır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA