Eskişehirspor, İstanbul Büyükşehirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında kendi sahasında oynayacağı İstanbul Büyükşehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenman ısınma, çabukluk ve koodinasyon ve taktik çalışmaları ile başladı.

İki gruba ayrılan futbolculardan ilk grup taktik defans çalışması yaparken, ikinci grup ise yan top ve Gol çalışmaları gerçekleştirdi.

Bu arada sakatlanan ve tedavileri devam eden Ufuk ile Gökhan çalışmada yer almazken, Sezgin ve Alper sağlık ekiplerinin gözetiminde takımdan ayrı çalıştılar.

Eskişehirspor As Başkanı Nihat Çuhadar yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda oynanan Kayserispor maçında şansızlık yaşadıklarını belirterek, "Berabere bitecek maçta mağlup olduk. Aldığımız mağlubiyet takımı olumsuz yönde etkiledi. Ancak lig uzun bir maraton. İstanbul Büyükşehirspor gerçekten iddialı güçlü bir takım kurdu. Zor bir maç. Kendi saha ve seyircimiz önünde bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz. Her şeye rağmen bu maçtan puan almamız gerekli. Eskişehirspor hedefi olan ve hedefe koşan bir takım. Hedefe koşacaksak İ.Büyükşehirspor maçında puan kaybetmemiz gerekiyor. Dileğimiz İstanbul Büyükşehirspor maçından galibiyetle ayrılmaktır" dedi.

Kaynak: İHA